Några bilder från vecka 32

Den här veckan har det inte varit så många barn och pedagoger här ännu då flera fortfarande är på ledighet och semester. Nästa vecka kommer några fler tillbaka och vecka 34 är vi tillbaka nästan allihop och verksamheten ser ut som ”vanligt” igen. Imorgon gör Jenny sin sista dag här hos oss på ett tag framöver då hon ska vara hemma och vara mammaledig, vi kommer sakna henne jättemycket på Slangbellan och hoppas hon kommer och hälsar på oss ofta! Vi önskar henne all lycka och glädje och på återseende! Istället för Jenny kommer en annan Jenny och jobbar hos oss, ett välbekant ansikte då hon har vikarierat här tidigare och även haft sina barn här. Vi önskar Jenny varmt välkommen till oss!

Här kommer några bilder från veckan som varit. Idag på förmiddagen har vi varit inne och bakat en äppelpaj tillsammans. Bakning handlar mycket om matematik och olika mängdmått, men även övning i att samarbeta och vänta på sin tur. Sen är det ju såklart gott att få äta den också…

Vi bakar äppelpaj v32 003Vi bakar äppelpaj v32 006Vi bakar äppelpaj v32 008Vi bakar äppelpaj v32 016

Förskolan ska sträva efter att varje barn utvecklar sin förståelse för rum, form, läge och riktning och grundläggande egenskaper hos mängder, antal, ordning och talbegrepp… (Lpfö98/10)

Vi har varit till Trulsaskogen även den här veckan. Där lämnade vi ett konstverk till Trulsa och åt frukt och lekte i skogen.

V 32 och Kalas för Meja och Freja 021

Vi bakar äppelpaj v32 018V 32 och Kalas för Meja och Freja 028V 32 och Kalas för Meja och Freja 014V 32 och Kalas för Meja och Freja 012V 32 och Kalas för Meja och Freja 025

Skrivet av Erika.