Halloweenfest på förskolan 051114

Så var det dags för Slangbellans Halloweenfest, barnen på Regnbågen har längtat och planerat i flera veckor. Barnen önskade att vi skulle ha disco tillsammans med Solstrålen, leka lekar, klä ut oss (inte så läskigt dock så någon blev rädd), äta popcorn och titta på film. Barnen önskade även att de skulle få äta Mariannes goda pizza och som tur var gick det bra det med! I förskolans uppdrag ingår både att barn ska få ha inflytande och även att de ska få ta del av traditioner, som ju Halloween har blivit även i Sverige på senare år. De barn som ville blev ansiktsmålade, vi lekte Hunden och benet, Kims lek och åt också bananspöken. De barn som var lediga bjöds självklart in tillsammans med sina föräldrar! Barnen tyckte att det var en väldigt rolig Halloweenfest!

Halloweenfesten 010

Halloweenfesten 020

Halloweenfesten 023

Halloweenfesten 026

Halloweenfesten 033

Halloweenfesten 048

Halloweenfesten 050

Halloweenfesten 051

Halloweenfesten 052

Halloweenfesten 053

Halloweenfesten 054

Halloweenfesten 059

Halloweenfesten 062

Halloweenfesten 063