Solstrålen Tema konst mm

BildBildBildBild 

Här kommer lite bilder från vårt tema konst tillsammans med barnen.

Vi har målat på olika återvinningsmaterial, Barnen har målat på gips, playdohdeg mm.

Barnen får prova att skapa med färgpennor, flaskfärg och fingerfärg och de får måla både inne och utomhus.

Här ser ni också hur vi kan arbeta med 2 tema samtidigt, när vi arbetar med Tema känslor och Friendymaterialet så får barnen skapa med färg, visa vart känslan glad (ex) sitter i kroppen och vilken färg de vill ha till känslan glad.

 

Lpfö 98/10: Förskolan ska sträva efter att varje barn utvecklar sin skapandeförmåga och sin förmåga att förmedla upplevelser, tankar och erfarenheter i många uttrycksformer.

 

 

Nu på våren så har vi samlingsmöte utomhus när vädret tillåter. Här ser ni bilder från samlingsmöten när vi använder vårt språkutvecklande material grafon. Och även bild på när vi använder sångmaterial, ”Tio små indianer”.

 

Lpfö 98/10: Förskolan ska sträva efter att varje barn utvecklar nyanserat talspråk, ordförråd och begrepp samt sin förmåga att leka med ord, berätta, uttrycka tankar, ställa frågor, argumentera och kommunicera med andra.

Bild

 

Skrivet av Laila.Bild