Godkänd Grön Flagg-rapport!

Under verksamhetsåret har vi på Slangbellan arbetat med Grön Flagg och området ”Energi och klimat”. I höstas skickade vi in en handlingsplan med mål och i mitten av april skickade vi in en rapport där vi beskrev hur vi har arbetat med Grön Flagg. Nu har vi fått vår rapport godkänd vilket betyder att vi får fortsätta att ha vårt Grön Flagg- certifikat.

Kim och Tam

Karaktärerna Kim och Tam kommer till förskolan och ger barnen olika uppdrag som har med Grön Flagg att göra.

”Grattis Förskolan Slangbellan!

Er 2:a Grön Flagg- rapport är godkänd. Vilken kreativ rapport ni skickat in till oss. Det är härligt att läsa hur ni utvecklat era aktiviteter till att få barnen nyfikna på ett så knepigt ämne som energi och klimat, och gjort det på ett lekfullt och inspirerande sätt.

Eloge till er! Er förskola verkar genomsyras av engagemang och nyfikenhet för att gå mot en hållbar utveckling.

Vi tycker om ert genomtänkta förhållningssätt och den nyfikenhet och vilja att lära som verkar finnas hos både personal och barn.”

Vi kommer att fira detta i samband med Vårfesten den 3:e juni då även vår nya flagga ska hissas.