GRÖN FLAGGFEST PÅ SLANGBELLAN

Idag den 25 april 2013 har vi med pompa och ståt firat att förskolan Slangbellan har fått Grön flagg! Under året som gått har barnen arbetat med vatten på alla möjliga sätt och idag var det dags att fira att förskolan fått sin certifiering. Många föräldrar och även mor och farföräldrar kom för att vara med, det tycker vi är väldigt roligt!

Grön Flaggfest! 012

Grön Flaggfest! 018

Karaktärerna Kim och Tam som har dykt upp på förskolan med jämna mellanrum under verksamhetsåret, med olika uppdrag till barnen, dök såklart upp. Med sig hade de en Grön flagg-flagga, ett inramat certifikat och även goda tårtor.

Grön Flaggfest! 024

Grön Flaggfest! 026

Några barn passade på att känna på Kim och Tams konstiga fötter.

Grön Flaggfest! 029

Grön Flaggfest! 046

Flaggan hissades och alla hurrade innan vi åt av de goda tårtorna. Det var en väldigt trevlig och lyckad fest i solen!

Skrivet av Karin